Екипът ни - КулинАРТница

EКИПЪТ НИ

Кулинарен гуру

(тайно оръжие: черпак)

Има много думи, с които можем да опишем виновника за създаването на Кулинартница. Накрая, след многобройни търсения, достигнахме до заключението, че най-добрата дума е… Коцето. Костадин Шанков е всестранно развита личност – роден в град Пловдив, по образование – ветеринар, а по-душа – бохем, следващ твореца в себе си. Сърцето му и страстта по готвенето го поведе по пътя на кулинарията. Той е човекът креативност – стои зад всички рецепти, вкусни ястия и идеи.

Музикално гуру

(тайно оръжие: вдъхновение)

Евелин Демирев се занимава с музика от повече от 20 години. Достатъчно много, че да можем да му лепнем етикет “музикален гуру”. За него тя е двигателят, който движи живота му. Той е човекът, който стои зад цялото музикално оформление на Кулинартница, зад качествения звук и оригинални композиции, и основните творчески решения. Както е и виновник №2 за създаването на проекта и за събирането на прекрасния ни екип.

Творчески мислители

(тайно оръжие: въображение)

Две приятелки – Нона Татарлиева и Десислава Грозчева. „Много е трудно да напишем собствената си визитка (защото, да, ние ги пишем). Това, което можем да кажем за нас е, че сме двете крайности, които се допълват по един необикновен начин.”

Ethereal Creative Studio

(тайно оръжие: камера)
Стефан Филипов и Михаил Бачуров. Извеждат креативността на по-високо ниво. Използват аналитичните, техническите и артистичните си умения, за да предоставят качествено съдържание. Най-вероятно им писва от въпроса – “А може ли този кадър да се появи по-драматично?”… или други подобни.

Абонирай се за журнала ни,
за да не пропускаш брой!

 

Receive our newsletters

Please enable the javascript to submit this form